logo

Fototapet eller Fotostat

Fototapet (1)Hvis du ønsker en unikt og individuelt præg i dit hjem i Århus eller en af de omkringliggende byer, er et fototapet eller en fotostat det helt rigtige valg. Med den slags tapet får du en smuk udsmykning i ethvert hjem.

En fotostat eller fototapet er samtidig et helt enkelt middel til at skabe inspirerende rammer i et rum, der er præget af hvide og lyse vægge.

Utallige muligheder med fotostat og fototapet. Uanset hvilket æstetisk udtryk du ønsker at vise i hjemmet, har du utallige muligheder, hvad enten du vælger et smukt fototapet eller en personlig fotostat. I forbindelse med fotostater kan man eksempelvis bruge egne billeder og motiver og få det blæst op i stor størrelse - det er kun fantasien, der sætter grænser.

Garanti på korrekt opsætning af en fotostat og et fototapet. Opsætning af tapeter kan være en ren videnskab og give dårlige resultater, hvis man ikke besidder den faglige viden og baggrund. Hos os er du garanteret et kvalitetsarbejde. Når vi opsætter fototapet eller fotostat, tager vi os også af forarbejdet med spartling, slibning og grunding, inden vi opsætter selve tapetet eller fotostaten på væggen.

Det sikrer dig altid, at arbejdet er gjort ordentlig, og at kvaliteten af opsætningen af fototapetet bliver helt perfekt.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 86 16 11 33, hvis du ønsker du mere information, eller hvis du ønsker et ufopligtende tilbud på opsætning af en fotostat eller fototapet i Århus og omegn.

Vi tilbyder