logo

Komplet Tapetsering

TapetSkal du have opsat tapet i Århus eller omegn, så lad MalerHuseT stå for en professionel og kvalitetsbevist tapetsering.


En verden af muligheder med tapetsering
Tapet kan være en smuk udsmykning i ethvert hjem og give et unikt og anderledes udtryk. Med mønstre og farver i utallige nuancer, kan tapetsering give en verden af muligheder for at skabe en helt bestemt stemning i dit hjem eller på din arbejdsplads.

Med en tapetsering kan du give rummet dit eget personlige udtryk – Alt fra farverig og spraglet tapetsering, til det mere afdæmpede og enkle, der blot skal skabe en særlig stemning og atmosfære i rummet eller lokalet.


Tapetsering til ethvert rum
Skal tapetseringen være farverig eller neutral? Det kan vi hjælpe med. Vi kan rådgive og vejlede dig med valget af det helt rigtige tapet. Valget af tapet kommer helt an på rummet og den stemning, tapetseringen skal skabe. Vi tager højde for, hvad rummet skal bruges til samt til rummets dynamik i form af højdeforhold, lysindfald og størrelse. Derved får du en tapetsering, der matcher med dine ønsker og rummets eller lokalets funktion.

Når vi står for tapetseringen, tager vi os også af forarbejdet med spartling, slibning og grunding, inden vi opsætter tapetet på væggen. Det sikrer dig, at arbejdet altid er gjort ordentlig, og at kvaliteten af opsætningen bliver helt perfekt.


Kontakt os på telefon 86 16 11 33 for at få et uforpligtende tilbud på tapetsering.

Vi tilbyder